ruta de la tapa algemesi la veu d'algemesiAquest dijous 28 d’abril finalitzen aquestes jornades gastronòmiques que han dut a terme 33 bars durant el mes d’abril.
Aquest dijous 28 d’abril finalitza la primera edició de la Ruta de la Tapa. Els dijous del mes d’abril, 33 bars, cafeteries i restaurants d’Algemesí han oferit més de 90 tapes diferents de preu econòmic. Els assistents acudeixen al bar triat i poden prendre una tapa i una beguda pel preu de 2€.
La regidora de Comerç i Promoció Econòmica, Palma Egido, ha destacat la bona acollida dels algemesinencs i la qualitat de l’hostaleria local. “La valoració és molt positiva de com ha anat aquesta primera edició de la ruta de la tapa. Els carrers de la nostra ciutat s’ha omplit de persones que han visitat els establiments participants per a degustar les més de 90 tapes que ofereixen i comprovant el nivell i la qualitat de l’hostaleria d’Algemesí”, assegura la regidora.
Els assistents poden participar en el sorteig de cinc lots de botelles de vi Pinord i tres consumicions per valor de 20€ per a utilitzar-los en els establiments participants. Per a això han d’omplir els requadres amb segells de diferents restaurants, sense cap repetició, votar a la millor tapa indicant el número i el nom del bar i completar-ho amb les seues dades personals.
Els restaurants participants en esta iniciativa són Gol de Oro, El Plà, N9 Huertas, Ca Dora, Café-5, Paula, Miguel, Bambú, Zamora, El Rebujito, Poliesportiu, Tapaina, Remonte, Brassador La Torre, Beniel, Limbo, Avalon, Baret de Cris, Colón, El Gat Negre, La Taverna de Santi, Rebombori, Covadonga, El Bon Gust, La Bodegueta, Café Chester, Majo’s, Snack Pere, Rock a Full, Ma Casa, Restaurant 2R, La Trobada i la Cerveseta.