pspv psoe-jose luis rogriguez zapatero-ximo puig-marta trenzano-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíAhir al migdia es va celebrar al Casino Lliberal del nostre municipi un míting del PSPV/PSOE al que van acudir Ximo Puig, candidat d’aquest partit a les Corts Valencianes i Jose Luis Rodríguez Zapatero, expresident del Govern d’Espanya. Comença el període de campanya electoral.

 

 

 

ainhoa machi 

 

 Ainhoa Machí

L’acte es va iniciar amb la intervenció de Marta Trenzano, alcaldessa d’Algemesí, que va agrair la presència als dos polítics. Trenzano va destacar al seu discurs que la jornada de reflexió és realment un conjunt de mesos de reflexió que ja s’han dut a terme. A més, l’alcaldessa va afirmar: «els drets no són per a sempre, i uns drets tan importants com els que s’han aconseguit per a les dones, es poden perdre algun dia».

A continuació, Ximo Puig va agrair la confiança depositada pels valencians en la seua gestió comparant-la amb la corrupció de les legislatures anteriors. També parla de la necessitat d’una convivència amb respecte i de la importància dels drets individuals. Puig no vol demagògia, vol actuació.

Finalment, l’expresident Zapatero també va agrair la tasca dels militants del PSOE a les localitats valencianes i va expressar la seua creença pel triomf del partit en les eleccions del 28 d’abril. Segons l’expresident, els socialistes aposten per convèncer i no per imposar.

Una vegada finalitzat el míting, va començar el dinar. L’acte va concloure amb la intervenció de l’actual Ministra de Justícia del Govern, Dolores Delgado, que va explicar la seua experiència al càrrec fins al moment.