carrera crohn-colitis ulcerosaLa V edició de la carrera benèfica contra les malalties de Crohn i la Colitis Ulcerosa torna el proper 30 de març a les 19.30h en la plaça Major d’Algemesí.

L’organitzador Christian Ferragud aposta enguany per innovar i canviar el format de la carrera que es farà nocturna amb una festa «Glow in de Dark» amb neons, pintures fluorescents, música, speakers, batukades, un arc lluminós i moltes més sorpreses per fer de la carrera un gran esdeveniment.

Les inscripcions es poden fer en diversos establiments d’Algemesí com el Bar Avalon o en PerfumArte, o en www.Crono4Sport.es. Per cada donatiu de 6 euros rebran una samarreta que brilla amb la llum negra.

La sala de plens de l’Ajuntament d’Algemesí va acollir la presentació oficial de la carrera amb la presencia de Christian Ferragud; el president del Club Tortuga, Juan Enrique Ribes; la doctora algemesinenca coordinadora del departament d’investigació de les malalties inflamatòries intestinals de l’hospital la Fe de Valencia, Belén Beltrán; la doctora Marisa Iborra, i el regidor d’Esports, Pere Blanco. Tots ells animaren a la participació.

La recaptació de la carrera es destinarà al departament d’investigació de les malalties inflamatòries intestinals de l’hospital la Fe de Valencia.