La falla Nou Mercat s'ha alçat amb el primer premi i ha sigut reconeguda com la millor falla d'Algemesí de 2017. En categoria infantil, la falla Bernat Guinovart repeteix el premi al millor monument que ja va aconseguir l'any passat. El segon lloc en els grans monuments ha sigut per a la falla Santa Bàrbara, la tercera posició ha sigut para la falla plaça del Cid, el quart lloc l’ha obtingut la falla Crist de l’Agonia, la cinquena posició ha sigut per a la falla Ideal Terrassa; la falla que ha quedat en sisè lloc ha sigut Bernat Guinovart, la setena posició ha sigut per a la falla del Pla, el vuitè lloc ho ocupa la falla Víctor Pradera, la novena és Cabanilles i la desena posició ha sigut per a la falla Tres Moreres.
En categoria infantil la triomfadora enguany ha sigut de nou la falla Parc Bernat Guinovart. La falla plaça del Cid ha obtingut el segon lloc; després d'ella, la falla Nou Mercat; la falla Crist de l’Agonia ha quedat en quart lloc. En cinquena posició la falla Ideal Terrassa, seguida de la falla Santa Bàrbara que ha obtingut la sisena posició. El setè lloc ho ocupa la falla Tres Moreres, en vuitè lloc Cabanilles, novena ha sigut el Pla i la desena posició ha sigut per a la falla Víctor Pradera.
La imatge presentada per la falla Nou Mercat ha aconseguit el ninot indultat de 2017 en categoria majors, i la presentada per la falla Ideal Terrassa en infantil.
Pel que fa a la cavalcada del ninot la millor carrossa és per a Ideal Terrassa, millor comparsa per a plaça del Cid, mentre que el millor personatge és per a Ideal Terrassa.
El premi d’enginy i gràcia ha sigut para la falla plaça del Cid. El nou premi a la Igualtat també per al Cid.

Font: algemesi.net