falla nou mercat algemesi fotoagencia valencia fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesí

Falla de la Plaça del Mercat. LVA


La millor falla infantil ha sigut la plantada per la comissió d’Ideal Terrassa
La falla Nou Mercat s’ha tornat a alçar amb el primer premi i ha sigut reconeguda com a millor falla d’Algemesí de 2018. En categoria infantil, la falla Ideal Terrassa aconsegueix el premi al millor monument infantil. 
El segon lloc en els grans monuments ha sigut per a la falla Crist de l’Agonia, la tercera posició ha sigut para la falla plaça del Cid, el quart lloc l’ha obtingut la falla Ideal Terrassa, la cinquena posició ha sigut per a la falla El Pla; la falla que ha quedat en sisè lloc ha sigut Cabanilles, la setena posició ha sigut per a la falla Bernat Guinovart, el vuitè lloc l’ocupa la falla Santa Bàrbara, la novena és Víctor Pradera i la desena posició ha sigut per a la falla Tres Moreres.
falla infantil ideal terrassa algemesi fotoagencia valencia fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesí

Falla infantil Ideal Terrassa. LVA


En categoria infantil la triomfadora enguany ha sigut la falla Ideal Terrassa. La falla Nou Mercat ha obtingut el segon lloc; després d’ella, la falla Bernat Guinovart; la falla del Cid ha quedat en quart lloc. En cinquena posició la falla Tres Moreres, seguida de la falla Santa Bàrbara que ha obtingut la sisena posició. El setè lloc l’ocupa la falla Víctor Pradera, en vuitè lloc El Pla, novena ha sigut el Crist de l’Agonia i la desena posició ha sigut per a la falla Cabanilles. 
La imatge presentada per la falla Ideal Terrassa ha aconseguit el ninot indultat de 2018 en categoria majors, i la presentada per la falla Nou Mercat en infantil.
Pel que fa a la cavalcada del ninot la millor carrossa és per a Ideal Terrassa, millor comparsa per a plaça del Cid, mentre que el millor personatge és per al Cid.
El premi d’enginy i gràcia ha sigut per a la falla Santa Bàrbara. El premi a la Igualtat ha sigut també per a Santa Bàrbara.
El llibret de la falla del Cid ha guanyat el premi “Roberto Martínez” al millor treball. En l’apartat de llibrets de falles també s’han atorgat mencions al millor contingut infantil per a Ideal Terrassa, millor disseny per al Cid, millor article per a Cabanilles i millor poema satíric per al Cid.