La Crida celebrada ahir 1 de març, marca l’inici de la festa fallera a Algemesí.

LVA.-  La fallera major, Carla Carbonell, i la fallera major infantil, Salut Oroval, han proclamat que Algemesí ja està en falles. La Crida més nocturna ha marcat l’inici de les festes falleres que ja no pararan fins a la matinada del 19 de març.

Les dos falleres majors, acompanyades per les seues corts d’honor i la delegació infantil, han fet un discurs compartit per a exaltar les falles com una festa única i especial per la contribució de moltes persones que fan que Algemesí siga una ciutat plenament fallera.

Salut Oroval i Carla Carbonell han agraït el treball de tots els fallers i falleres de les onze comissions de la ciutat que converteixen cada mes de març la ciutat en un espai màgic gràcies a una festa que desperta tots els sentits.

Per la seu banda, l’alcalde d’Algemesí, José Javier Sanchis, ha entregat les claus de la ciutat a les falleres majors, ha destacat l’esforç per a reprogramar tots els actes després d’uns dies difícils a València i a Algemesí, i ha demanat que es gaudisca de la vida, dels amics, de la família i de les falles, dels casals i els espectacles programats de pirotècnia.