La directora general de l’Alta Inspecció Sanitària, Isabel González, ha visitat el centre de salut de la plaça de la Ribera i s’ha compromés amb l’equip de govern de l’Ajuntament d’Algemesí a incloure les obres d’ampliació del centre de salut de la Ribera en els pressupostos de la Generalitat de 2018.
La directora general de l’Alta Inspecció Sanitària es compromet a incloure l’ampliació del centre de salut de la plaça de la Ribera en el pressupostos de la Generalitat per a 2018 la veu d'algemesí
D’aquesta forma es desbloquejaria una antiga aspiració municipal perquè l’Ajuntament ja comprà els terrenys la passada legislatura en espera de que es portara a terme l’ampliació que comportaria millor atenció i més serveis en aquest centre de salut.
“Portem molts anys reivindicant unes obres que són imprescindibles per a garantir una correcta atenció sanitària als veïns i veïnes d’Algemesí i sembla que aquest govern té la sensibilitat per a portar-les a terme i posar una data per a disposar del pressupost necessari”, assegura l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano.
La directora general de l’Alta Inspecció Sanitària, Isabel González, s’ha reunit amb els treballador sanitaris que presten els seus serveis al centre de salut d’Algemesí per a informar sobre la reversió al sistema públic en finalitzar la concessió a l’empresa privada que gestiona actualment la sanitat de la nostra comarca. Assegurà que el pas de l’hospital passarà a mans públiques suposarà, sens dubte, una gestió més eficient i garantirà l’equitat.
S’hi mantindran tots els serveis que existeixen ara mateix i la intenció és que, l’endemà de passar a la gestió pública cap usuari note la mínima diferència en la seua atenció ni en cap servei dels que actualment ofereix la cartera de serveis del centre de salut i de l’Hospital de la Ribera. Així mateix, confirmà que es respectaran els drets de tots els treballadors i treballadores que presten a hores d’ara ocupen allí un lloc de treball.
Des de l’Ajuntament s’ha reivindicat també una ampliació de l’espai per a les matrones i per a la rehabilitació, així com un increment del personal d’urgències que es va retallar fa uns anys. També es va plantejar la creació de dos places més d’atenció primària.