Jaume Masiá-moto3-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíA l’espera que done inici el Mundial de Motociclisme de 2019, Jaume Masiá ultima la seua preparació física amb dobles sessions diàries. Arrere queden les lesions de munyica, taló i muscle que va patir per culpa de les caigudes i de les quals s’ha recuperat després de les últimes intervencions i doloroses sessions de rehabilitació.

Després d’estar concentrat al costat dels membres del seu equip Bester Capital Dubai en l’estació hivernal de Sierra Nevada a Granada, on va realitzar esquí alpí, el pilot d’Algemesí va tornar a casa per a entrenar el fons i la potència. Per això practica el ciclisme de carretera als matins i va al gimnàs a les vesprades per a guanyar pes en musculació ajudat per una estricta dieta.

A més, dos dies per setmana practica amb la moto, també en doble jornada: asfalt en sessió matinal i terra en la vespertina, una manera de millorar la tècnica que intensificarà en breu gràcies a uns entrenaments específics que durà a terme a Madrid.

D’ahí marxarà a Jerez, on està previst que entre el 17 i el 21 de febrer realitze el seu primer test oficial de la temporada amb la nova moto KTM, que ha retocat el xassís per a millorar la seua aerodinàmica. La primera prova del Mundial tindrà lloc a Qatar el 10 de març.

El seu club de fans recorda que la del carrer San José de Calasanç 25, està a la disposició de tots els aficionats al motor.