52557685_952308111631530_747715705578717184_oL’acte es va iniciar amb la tradició valenciana de l’encesa de llums el darrer 22 de febrer. Un espectacle de llum i color que desitgem que s’arrele al nostre poble.falla nou mercat algemesiA la presentació acudiren el president de la Federació de Junta Local Fallera, representants de les Corts d’Honor de les Falleres Majors de la ciutat, nombrosos col·laboradors publicitaris, col·laboradors dels articles i fallers.

El llibret està dedicat a la música i la festa, i naix amb el tìtol “Òpera d’una falla, òpera d’una vida”. L’acte va seguir la partitura tal i com havia estat composta. L’equip de redacció va explicar el disseny i la composició, i es va fer entrega d’un exemplar als representants d’aquest any.

El president donà les gràcies a thotom, en especial als comerços i empreses que hi participen. En acabar l’acte es va servir un vi d’honor on l’ambient era d’èxit i satisfacció entre els presents, a conseqüència del llibret.

Aquest llibret participa als Premis de les Lletres Falleres i als premis que concedeix l’Ajuntament d’Algemesí. Sort i enhorabona!