falla el cid - 1r premi algemesi la veu d'algemesi

Primer premi Falla Plaça del Cid. LVA


La millor falla infantil és la plantada per la comissió de Parc Bernat Guinovart
La falla Plaça del Cid s’ha alçat amb el primer premi i ha sigut reconeguda com a millor falla d’Algemesí de 2016. En categoria infantil, la falla Parc Bernat Guinovart ha obtingut el premi al millor monument.
El segon lloc en els grans monuments ha sigut per a la falla Barri Santa Bàrbara, la tercera posició ha sigut per a la falla Víctor Pradera, el quart lloc l’ha obtingut la falla Ideal Terrassa, la cinquena posició ha sigut per a la falla Parc Bernat Guinovart; la falla que ha quedat en sisé lloc ha sigut la de Tres Moreres, la setena posició ha sigut per a la falla Crist de l’Agonia, el huité lloc l’ocupa la falla Plaça Cabanilles, la novena és Nou Mercat i la desena posició ha sigut per a la falla Plaça El Pla.
En categoria infantil la triomfadora enguany ha sigut Parc Bernat Guinovart. La falla Ideal Terrassa ha obtingut el segon lloc; darrere d’ella, la falla El Pla; la falla Plaça del Cid ha quedat en quart lloc. En cinquena posició la falla Barri Santa Bàrbara, seguida de la falla Nou Mercat que ha obtingut la sisena posició. El seté lloc l’ocupa la falla Plaça Tres Moreres, en huité lloc Plaça Cabanilles, novena ha sigut Crist de l’Agonia i la desena posició per a la falla Víctor Pradera.
premi infantil bernat guinovart algemesi la veu d'algemesi

Primer premi Falla Bernat Guinovart. LVA


El ninot presentat per la falla Crist de l’Agonia ha aconseguit el ninot indultat de 2016 en categoria majors, i la falla Ideal Terrassa en infantil.
Pel que fa a la cavalcada del ninot, la millor carrossa va ser la d’Ideal Terrassa, mentre que millor comparsa i millor personatge Plaça del Cid.
El premi d’enginy i gràcia ha sigut per a la falla Ideal Terrassa. El premi al millor llibret de falla ha recaigut en la falla Plaça del Cid.