En marxa les obres per crear 76 llits d’hospitalització per a infectats pel coronavirus en l’antic hospital La Fe.

LVA.-  El president de la Generalitat Valenciana avança una línia d’ajudes de 57 milions d’euros per a ajudar als autònoms i que l’Institu Valencià de Finances articularà una altra línia de 40 milions ampliables en crèdits participatius per a millorar la solvència de les empreses.

«L’objectiu de les mesures és que ningú es quede al marge i que cap autònom haja de deixar la seua activitat«, ha recalcat el titular de la Generalitat

El responsable del Consell ha mantingut una nova reunió amb els agents socials per a analitzar el Reial Decret Llei de mesures extraordinàries aprovat pel Govern i estudiar l’aplicació d’accions complementàries per part de la Generalitat, i ha avançat que la setmana que ve tindrà lloc un ple extraordinari per a aprovar les actuacions en favor dels autònoms.

L’antiga Fe tindrà 76 llits per a pacients infectats

La Generalitat Valenciana crearà d’urgència 76 llits més d’hospitalització per a infectats pel coronavirus en l’antic complex hospitalari de La Fe a València, concretament en les instal·lacions de l’antiga Escola d’Infermeria que no estan afectades per aluminosis. Les obres ja han començat i estaran llestes en menys de deu dies, ja que es treballa les 24 hores del dia «en tres torns».