Podem.-  La participació ciutadana constitueix una de les principals senyes d’identitat de PODEM. L’aposta per la participació i la Democràcia (sense participació és difícil parlar de veritable democràcia) implica necessàriament una definició real del paper del polític i de les organitzacions polítiques, el polític es converteix, des d’aquesta concepció, en un agent de la participació de la ciutadania en un procés permanent d’empoderament progressiu. No cal així pensar en una distinció entre afiliats, ciutadans i ciutadanes, entre un endins i un enfora de la política, aspirant així, cada vegada més, a sumar a un major nombre de ciutadanes en l’anàlisi, la decisió i la gestió de lo públic. Els que participen en PODEM són la columna vertebral del partit. Seran per tant els Cercles i la gent els principals promotors d’iniciatives, debats i consultes ciutadanes que definiran l’acció de PODEM en el proper cicle polític 2019.

ALGEMESÍ, és una de les poblacions amb major taxa d’atur de tot Espanya, és per això que pretenem incorporar al nostre projecte unes propostes, un pla estratègic valent per generar un teixit més homogeni en sectors del sector secundari i terciari però sense oblidar-nos de la gran compte pendent en la nostra ciutat (l’agricultura) .Volem més presència política en la vida local, posicionant i realitzant propostes, en la lluita contra l’atur i la pobresa, de com es gasten els diners recaptats amb els nostres impostos a través dels Pressupostos Municipals, exigint la màxima transparència, el dret a consulta ciutadana per a les grans inversions municipals, combatre el desmantellament dels Serveis Públics, Sanitat, Serveis Socials, Educació, promoure una participació ciutadana real, defensar i promocionar la nostra Llengua i Cultura, la nostra Agricultura, medi Ambient, defensar l’aplicació de la Declaració Universal dels Drets Humans, Feminisme i LGTBI, protecció dels Drets Animals, per la Democràcia, Justícia, Equitat i el sentit comú.

Sabem del treball realitzat fins ara per tots i totes vosaltres, i la feina que encara tenim per davant, et necessitem, és per això que ens agradaria comptar amb el màxim suport i per al qual comptareu amb la col·laboració del Cercle Podem Algemesí. Seguirem en contacte amb vosaltres per començar a preparar la que sens dubte serà la gran campanya de la il·lusió.