cartell festes mare de déu de la salut patrimoni immaterial unesco juan vilches la veu d'algemesíDesprés de més de deu anys sense aparéixer en els cartells anunciadors de les Festes de la Mare de Déu de la Salut, la Muixeranga torna a ser la protagonista de la promoció dels festes declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
El jurat ha triat aquesta imatge que uneix els colors de la Muixeranga i la Nova Muixeranga sobre un fons negre entre els 30 cartells presentats des dels més diversos punts de la geografia nacional.
El treball de la algemesinenca Isabel García Álamo serà el suport principal de la campanya que anunciarà les festes del 7 i 8 de setembre que, com cada any, ompliren els carrers del centre de la ciutat de milers de persones que s’acostaran per a viure en directe el compendi de balls ancestrals i les torres humanes que s’han transmés de generació en generació.
El jurat estava format per l’alcaldessa Marta Trenzano, el regidor de Cultura, Pere Blanco, el director del Museu de la Festa, Julio Blasco, així com especialistes en disseny i fotografia Jero Sanchis, Salvador Ferrís, Antoni Talens, Joaquín Tomás i Rosa Sebastiá.