la mostra comercial algemesí la veu d'algemesíLa segona edició de la Mostra comercial, empresarial, professional i de serveis d’Algemesí reuneix aquest cap de setmana a 36 expositors algemesinencs en la gran sala del Centre Polivalent Verge de la Salut. Durant la fira un tren urbà transportarà contínuament, i de forma gratuïta, als visitants des de la plaça Major fins al Centre Polivalent.
La Mostra torna a apostar per la gastronomia com a principal programa d’activitats. Un complet menú que inclou demostracions gastronòmiques i degustacions gratuïtes que duen a terme diversos locals i professionals algemesinencs amb una sola premissa, tot el que es cuine en la fira es consumirà en l’acte en la mateixa sala polivalent.
Enguany hi haurà sis demostracions gastronòmiques, dos arrossos que es cuinaran el dissabte i diumenge al migdia, i quatre elaboracions de tapes a les vesprades. El divendres a la vesprada, després de la inauguració, la cerveseria Zythum presentarà les tapes Mojito i Cistella de gambeta. 
El dissabte al matí, el cuiner Roberto Pellicer, del restaurant Casino i La Terrassa, presentarà una recepta secreta d’un arròs que donarà a conèixer en la Mostra i que després es podrà degustar. El dissabte a la vesprada la cafeteria Nou Rebombori presenta les tapes Rebombori 2017 i Minihambugueses de sèpia. Després la carnisseria L’Artesana oferirà una àmplia gamma de minihamburgueses.
El diumenge al matí tornaran els plats de cullera a la Mostra amb l’arròs de carrillera que cuinaran els professionals de Cotonera Events. Aquesta jornada gastronòmica la tancarà el restaurant Avalon amb les tapes Piripi i Minibroqueta.
Tots els assistents a la Mostra podran participar en un sorteig de dos premis valorats en 500 euros cadascun que ofereixen dues empreses expositores, Cliniksalud Odontòlegs i KM Design & Events. L’oferta de la fira es completa amb una zona lúdica per als més xicotets. 
La regidora de Comerç i Indústria, Palma Egido, ha assenyalat que aquesta nova fira continua després de l’èxit de la primera edició i suposa “un compromís de l’ajuntament amb les empreses d’Algemesí, d’ajudar en la seua promoció tant de forma individual com a col·lectiu a través tant de l’Associació de Comerços i Serveis d’Algemesí com de l’agrupació d’empresaris d’Algemesí, Empal”.