la mostra-empal-acsa-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíLa tercera edició de la Mostra comercial, empresarial, professional i de serveis d’Algemesí reuneix aquest cap de setmana a més de 30 expositors algemesinencs en la gran sala del Centre Polivalent Verge de la Salut. Durant la fira un tren urbà transportarà contínuament, i de forma gratuïta, als visitants des de la plaça Major fins al Centre Polivalent el dissabte per la vesprada i tot el diumenge. La inauguració tindrà lloc el divendres 19 d’octubre a les 18 hores.

La Mostra torna a apostar per la gastronomia com a principal programa d’activitats. Un complet menú que inclou demostracions gastronòmiques i degustacions gratuïtes que duen a terme diversos locals i professionals algemesinencs amb una sola premissa, tot el que es cuina en la fira es consumirà en l’acte en la mateixa sala polivalent.

Enguany hi haurà cinc demostracions gastronòmiques, dos plats de cullera que es cuinaran el dissabte i diumenge al migdia, dues elaboracions de tapes a les vesprades i una degustació de formatges valencians. 
El divendres a la vesprada, després de la inauguració, el restaurant La Bodegueta presentarà el Pinxo de llagostí amb salsa tártara, Quiche de salmó i espàrrecs, i Terrina de formatge i nous amb gelé de codony. El dissabte al migdia des de Cotonera Events mostrarà un dels seus plats representatius. El dissabte a la vesprada hi haurà una degustació de formatges valencians a càrrec de la Granja Rinya.

El diumenge pel matí, el cuiner Roberto Pellicer, del restaurant Casino i La Terrassa, presentarà una recepta de Fideuà de secret ibèric, que cuinarà i explicarà en directe, i es podrà degustar. Per la vesprada, el restaurant Avalon presentarà dues tapes, un Croissant de Fumats i una Tartaleta de Guacamole.
Tots els assistents a la Mostra podran participar en un sorteig de diversos premis que ofereix l’empresa expositora Estil Nou Miravet. L’oferta de la fira es completa amb una zona lúdica per a xiquets i una altra per a joves.

La regidora de Comerç i Indústria, Palma Egido, ha assenyalat que aquesta fira arriba a la seua tercera edició després de l’èxit de les anteriors i suposa “una acció més de l’ajuntament per a ajudar en la promoció de les empreses, comerços i serveis locals dins dels objectius que ens hem marcat amb l’Associació de Comerços i Serveis d’Algemesí, Acsa, i l’agrupació d’empresaris d’Algemesí, Empal”.