marca algemesí-patrimonio-unesco-mare de deu de la salut-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíLa redacció del pla de dinamització econòmica, la creació de l’Oficina Tècnica i Econòmica i la celebració a Algemesí d’un congrés internacional de ciutats patrimoni de la humanitat han animat a l’Ajuntament a crear una imatge de marca de la ciutat

Després d’obrir un concurs a dissenyadors gràfics, la proposta guanyadora s’ha presentat en la sala de plens davant més de 150 representants d’associacions i entitats locals. A partir d’ara una marca distingeix als més diversos aspectes festius, econòmics i culturals d’Algemesí. Una marca que ajudarà a definir “la identitat de la ciutat, el seu desenvolupament turístic i econòmic”, en paraules de la regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Palma Egido.

El director d’Estratègia Turística, Josep Gisbert, ha destacat que es tracta d’una marca “amb molta personalitat i un símbol que representa el més conegut d’Algemesí, tradicions, cultura i festes d’una ciutat que té un patrimoni de la humanitat com a element diferenciador respecte a altres ciutats”.
Per la seua banda, l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha animat a associacions i entitats locals a utilitzar el logotip i “fer pròpia una imatge moderna que ens representarà en l’època de la digitalització”.