L’aforament és de 438 persones i les entrades es poden adquirir de manera presencial en les instal·lacions o a través d’internet en la plataforma DeporWeb.

LVA.-  La piscina d’estiu obre les seues portes al públic el divendres 28 de juliol. Després d’unes setmanes d’intens treball per a la seua definitiva posada a punt, la instal·lació -situada a l’interior del poliesportiu municipal Joan Girbés-, obre les portes l’últim cap de setmana de juliol. Entra així en funcionament una instal·lació esperada per la població. L’equip de govern ha decidit allargar la temporada per a compensar els retards en la posada en funcionament i d’aquesta manera estarà oberta al públic fins al 10 de setembre.

Des de l’Ajuntament es va advertir l’empresa de l’obertura d’un expedient sancionador si es produïen més retards en els terminis d’execució de l’obra.

«L’objectiu que ens vam proposar quan entràrem en el consistori a mitjan mes de juny era obrir les instal·lacions durant el mes de juliol perquè considerem que és important que els algemesinencs disfruten de la piscina durant aquest estiu. La piscina és de la ciutadania i es mereixen ja aquest poder gaudir d’este espai lúdic», ha assegurat l’alcalde d’Algemesí, José Javier Sanchis.

Tot està previst per a poder donar servei perquè la piscina obri les portes. Els diferents serveis de socorrisme, neteja, manteniment o quiosc ja estan adjudicats i les tarifes es van aprovar per l’anterior corporació. Les instal·lacions estan equipades amb càmeres de vigilància i la presència d’un vigilant de seguretat que estarà en les instal·lacions més temps de l’horari d’obertura.

Els preus de les entrades  són: de dilluns a divendres, 3,50 €;i els caps de setmana i festius, 4 €. La tarifa reduïda aplicable a menors de 14 anys, jubilats, pensionistes i persones amb diversitat funcional (33%) és d’un euro menys. L’entrada nocturna és de 3 € i un euro menys la reduïda. Els menors de 3 anys tenen l’entrada gratuïta i els menors de 14 anys han d’entrar acompanyats d’un adult.

També s’han establit abonaments mensuals, familiar i entrades per a clubs i col·lectius. L’aforament màxim és de 438 persones i la venda d’entrades es pot fer de manera presencial en les instal·lacions de la piscina i telemàtica a través del sistema DeporWeb.