outlet algemesí plaça major agencia prensa2 prensa comunicacion marketing publicidad periodismo fotoperiodismo carlos bueno moises castell la veu d'algemesí

Assitents a edicions anteriors de l’Outlet. LVA


Aquest cap de setmana, del divendres 9 al diumenge 11 de febrer, tindrà lloc una nova edició de la fira Outlet Algemesí. De nou, un total de 22 comerços de la ciutat exposaran els productes rebaixats en la plaça Major. 
Enguany estaran presents Carolina Bosch, Naturpes, Carmen i Noelia, Corsetería-lencería Eva, Carmen, Ninos moda infantil, Base Correxuta, Base Desmarque, Textil Tu Casa, Colchones Mivis, Artnatura, Toima, Mia Moda, Joieria Rellotgeria Folch, Decomob, Olga Cubells “La Manyeta”, Little Kings, Petit Comité Sabates i Complements, Marintima, La Canaleta, Monmenut i Xulaes moda infantil.
La inauguració tindrà lloc el divendres a les 20 hores i estarà obert des de les 17.30 hores fins a les 21 hores. El dissabte l’horari serà de 10 a 21 hores, mentre que el diumenge només s’obrirà al matí, de 10 a 14 hores. La fira Outlet Algemesí està organitzada l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació de Comerços i Serveis d’Algemesí, ACSA, i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç.
La regidora de Comerç i Promoció Econòmica, Palma Egido, ha assenyalat que es tracta d’una fira en la qual “els comerciants algemesinencs aprofiten per a tancar la temporada, al mateix temps que s’ofereix una possibilitat de compres per als consumidors de bons productes a preus atractius”.
Durant la fira s’instal·laran atraccions infantils, al temps que tots els comerços participants sortejaran regals entre els visitants.