La Comissió Taurina d’Algemesí reconeix el treball i esforç que els agents de la policia local realitzen durant la Setmana de Bous.

LVA.-  El trofeu “Manolo Cortés”, que cada any premia un fet o comportament relacionat amb la Setmana de Bous d’Algemesí, ha sigut concedit en esta ocasió a la Policia Local en reconeixement al seu esforç i dedicació al llarg dels últims anys, i especialment per l’actuació que este cos de seguretat va dur a terme el 28 de setembre davant la fugida d’un bou pels carrers de la ciutat. La seua eficiència i ràpida intervenció, que va acabar amb l’animal en menys de 20 minuts, va evitar perills majors.

Amb esta distinció es pretén agrair també a totes les persones que van intervindre desinteressadament en labors d’ajuda a la policia perquè tot es resolguera de manera immediata.

A més, la Comissió Taurina ha decidit reconéixer a Daniel Girbés, “Dani el peluquer”, per la seua tasca en favor de la tauromàquia i la dedicació que sempre ha tingut amb la Setmana de Bous, especialment enguany que ha organitzat una sensacional exposició fotogràfica que recollia instantànies dels personatges que han passat i continuen participant en esta ancestral festa.