junta seguretat erich vanacloig asensio garcia marta trenzano la veu d'algemesiTant el subdelegat del Govern com l’alcaldessa d’Algemesí destaquen que els índexs de delictes es mantenen estables dins d’uns paràmetres de seguretat i efectivitat “òptims”.
Coordinar els dispositius de seguretat per a les pròximes festes de la Mare de Déu de la Salut i la Setmana Taurina. Aquest ha sigut l’eix central de la junta de seguretat que s’ha celebrat en l’Ajuntament d’Algemesí i en la qual han participat els principals responsables polítics i policials de les administracions implicades.
Els assistents a la reunió de comandaments policials han avaluat el resultat dels diversos operatius policials disposats el passat any, per a millorar encara més la seguretat en els massius actes que tenen lloc durant el mes de setembre a Algemesí.
El subdelegat del Govern, Juan Carlos Valderrama, ha destacat que a Algemesí “es manté un índex d’efectivitat dels cossos de seguretat molt elevada, i podem dir que estem en una ciutat amb condicions de seguretat òptimes”.
En aquest sentit, l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha destacat que les dades oficials de les dues policies, nacional i local, en les intervencions en el barri del Raval revelen que es mantenen, no s’han produït incidents i es treballa amb la mateixa intensitat pel que la primera autoritat local ha negat que hi haja deixadesa i ha llançat un missatge de tranquil·litat als ciutadania. Respecte a la festes de setembre, Trenzano ha agraït el treball tant de la Policia Local com a nacional el passat mes de setembre. “No patim cap incident i he demanat que enguany es mantinga la línia de col·laboració entre els agents”.
Altres línies d’actuació serà aprofundir en les campanyes d’informació dirigides a les persones majors i també als joves. “Hem manifestat la nostra voluntat d’adherir-nos al sistema Viogen del Ministeri de l’Interior de resposta ràpida en casos de violència de gènere, així com tenir un pla director per a impulsar campanyes informatives contra l’assetjament escolar o el maltractament a les persones majors”, ha assenyalat l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano.
Font: algemesi.net