setmana santa ecce homo algemesi la veu d'algeme3si moises castell

La confraria de l’Ecce Homo en la capella. MOISÉS CASTELL


Algemesí viu ja de ple la Setmana Santa. Després dels trasllats de les diverses imatges, les confraries es reuneixen per a dur a terme la processó del Sant Enterrament. Està previst que s’inicie a les 20 hores el divendres sant des de la plaça Major i en ella participen per aquest orde les confraries de Crist Rei, Nostre Pare Jesús del Silenci, Ecce Homo, Nostre Pare Jesús Natzaré, Crist de l’Agonia, la Nostra Senyora al Peu de la Creu, Nostra Senyora de la Soledat i el Sant Sepulcre.
Des de diumenge passat, les diverses confraries han dut a terme els seus trasllats i processons amb les imatges que s’han deixat en els dossers fins a la processó de divendres sant.
La confraria de Crist Rei té com a germans majors a Martina Trull Roca i a Jorge Juan Ripoll Fayos. Els invitats d’honor són María Trull Roca i Rafael Ripoll Fayos.
El germà major de la confraria del Silenci és Andrés Giménez i l’invitat d’honor és Carlos Giménez.
Javier Ferragud Masià i Vicente Ramón Ferragud Masià són els germans majors de la confraria del Santíssim Ecce Homo, els invitats d’honor d’enguany són Laura Ferragud Masià i Juan Miguel Ferragud Masià. També formen part com a cambreres d’honor d’aquesta confraria Estela Muñoz Vargas, María Ramírez Esteve, Olga Girbés Calaspa i Raquel Borrás Maravilla.
La confraria del nostre Pare Jesús Natzaré té com a germans majors a Juan Adam Adam i Adela Bresó Dolz, i com invitada d’honor a Dolores Botella Arbona.