pepe martinez alberto ferrer banda somfònica d'algemesi Societat Musical d’Algemesí teatre la veu d'algemesí

Pepe Martínez i Alberto Ferrer en un assaig. LVA


El concert, que tindrà lloc el pròxim dissabte 13 de maig a les 19:30 hores al Teatre Municipal, comptarà amb la col·laboració dels cantants Cristina Martínez, Pepe Martínez i Rosabel Ferragud.
L’agrupació algemesinenca treballa de valent des de fa setmanes per preparar aquest espectacle que de segur encantarà al públic. Per a l’ocasió, el director Alberto Ferrer ha escollit algunes de les sarsueles més conegudes i boniques del repertori. Es podran escoltar cançons, duos i àries,interpretats pels nostres solistes, de sarsueles com La canción del Olvido, La tabernera del puerto, El niñojudío, o Luisa Fernánda, entre altres, així com obertures i intermedis on la Banda actuarà en solitari com El tambor de granaderoso La leyenda del beso.
D’altra banda, amb aquest espectacle es pretén fer un xicotet homenatge als socis, que són peça fonamental a la Societat Musical d’Algemesí i els quals podran recollir la seua entrada de forma totalment gratuïta. Per a la resta de públic el preu de l’entrada serà de 3 € i es podran adquirir a la Secretaria de la Societat del 8 al 12 de maig en horari de 17 a 20 hores i a les taquilles del Teatre des d’una hora abans de començar l’espectacle.