gala esport-ricardo sales-piragüismoEl piragüista Ricardo Sales i l’equip femení de triatló Vialterra, premis als esportistes més destacats.

La segona edició de la gala de l’esport d’Algemesí ha reconegut el treball de 37 esportistes locals pels resultats aconseguits al llarg del passat any. L’acte s’ha celebrat en el Teatre Municipal i amb ell s’ha premiat el treball dut a terme pels algemesinencs en campionats autonòmics, nacionals i internacionals. El piragüista Ricardo Sales i l’equip femení de triatló Vialterra, han sigut els premis als esportistes més destacats.

El regidor d’Esports, Pere Blanco, va fer un repàs a la realitat de l’esport a la ciutat, al mateix temps que va destacar que, amb aquest acte, “volem que tingueu present que cada vegada que competiu teniu el suport de tota la ciutat”.

L’alcaldessa Marta Trenzano va felicitar al guardonats, així com “als equips humans que hi ha darrere de cadascun de vosaltres, una llarga llista d’entrenadors, de monitors, de persones compromeses que dediquen esforços i temps personal perquè pugueu aconseguir els millors resultats possibles”.

Els guardonats enguany han estat Julia Pérez Gregori, Arantxa Adam, Alba Alfonso, Marta Ribes, Adrián Revert, Ana Castell, Ernesto Revert, Claudia Bresó, María Martínez, Vicente Esteve, Marc Martínez, Héctor Granell, Mario Masià, Salvador Fontana, Joaquín Roig, Tamara Canet, Miquel Alandete, Raimon Belenguer, equip femení de triatló Vialterra, Driss Tamimi, Joan García, Club Balonmano Maristas, Jaume Masià, Carlos López, Alberto Altur, Álvaro Sabater, Esther García, Josep Folqués, Salut Borràs, Inma Masià, Alejandro Torres, Quino Bomboí, Miquel Tortosa, Joanma Romero, José María Pla, Ricardo Sales i Caixa Rural d’Algemesí com a entitat que dóna suport l’esport local.