setmana del camp algemesi camara agraria  fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesíUna activitat teatralitzada sobre la ruta de l’aigua, novetat en aquesta edició.

La XVII Setmana del Camp abordarà les assegurances agràries, el moment actual de l’agricultura valenciana, la situació de l’agricultura valenciana, el reg per degoteig a Algemesí, i el present i futur del sector a Algemesí.

Les jornades, que es duran a terme a les 19.30 hores en la sala d’actes del Consell Agrari Municipal, comencen el dimarts 8 de maig amb la intervenció d’Isidro López que parlarà de les assegurances dels cítrics, mentre que tancarà aquest primer dia el president de l’Associació Valenciana d’Agricultors, AVA, Cristóbal Aguado, que analitzarà el moment actual de l’agricultura valenciana. 

El divendres 9 de maig s’analitzarà el present i futur del sector agrari de la ciutat, en una taula redona en la qual intervindran el regidor d’Agricultura, Antonio García, el president de la Junta Local de Reg, Ricardo Ferragud, i el president de la Copal, Salvador Camarasa. Tancarà les jornades el tècnic d’USUJ, Alberto Hervás, que explicarà, el dijous 10 de maig, la situació actual del reg per degoteig en el terme municipal.

Una de les novetats d’aquesta setmana del camp és una activitat teatralitzada dirigida als escolars que mostrarà la ruta de l’aigua, un recorregut per les sèquies i els sistemes de reg.

El regidor d’Agricultura, Antonio García, ha manifestat la voluntat del seu departament “d’ajudar a trobar vies de solució a la crisi del camp, buscar vies de futur per a l’agricultura d’Algemesí, a més d’oferir la possibilitat als agricultors i propietaris d’explotacions agràries d’estar al dia en totes les qüestions importants i sensibles per a l’agricultura com són les assegurances i el reg per degoteig”.