societat musical d'algemesí josep moreno gans santa cecilia la veu d'algemesíDes de la Societat Musical hem preparat un seguit d’actes per festejar Santa Cecília, tots amb un denominador comú: la música.
Novembre s’escriu en majúscula per a nosaltres, els músics, perquè és el mes en què celebrem la nostra festa, Santa Cecília. Estem acostumats a veure la Banda desfilar a presentacions falleres, processons i cercaviles, creant ambient festiu durant la setmana taurina, sempre acompanyant les diferents festes o entitats de la nostra ciutat, però ara és el nostre torn: Santa Cecília és la nostra festa. Els músics i la música som els protagonistes i volem compartir-ho amb tots vosaltres.
Al següent enllaç podeu llegir el llibret de Santa Cecília amb tota la informació dels actes organitzats per la Societat Musical:
http://societatmusicalalgemesi.com/pdf/llibret2016.pdf
Començarem donant la benvinguda als nous músics de la Banda Simfònica el proper dissabte 19 de novembre amb la tradicional cercavila de replega d’educands, on tota la Banda desfilarà pels carrers de la ciutat fins a casa dels nous músics per a posteriorment fer-los entrega de la insígnia de la Societat Musical a l’Ajuntament.
El dia de Santa Cecília, dimarts 22 de novembre, tenim preparada una gran festa per als alumnes de l’Escola de Música JMG amb un berenar i l’actuació del cantautor Dani Miquel al Cassal Fester. El dimecres 23 tindrà lloc al Teatre Municipal una audició on actuaran els alumnes d’instrument i la Banda Juvenil. Esteu tots convidats a assistir!
Com és tradicional, conclourem aquest mes de celebració amb el concert que oferirà la Banda Simfònica el diumenge 4 de desembre al Teatre Municipal, on l’agrupació oferirà un complet programa amb una primera part dedicada al compositor americà Vaughan Williams i la segona dedicada als compositors russos. A més, comptarem amb l’actuació dels solistes Sergi Pacheco (piano) i Cristóbal Martínez (tuba).