Societat Musical d’Algemesí  música al barri del Carrascalet  la veu d'algemesiLes classes estan obertes a tots els xiquets, xiquetes i joves del barri.
L’Escola de Música “José Moreno Gans” juntament amb el Centre Sociocultural del Carrascalet han iniciat aquest nou projecte que es desenvoluparà fins al mes de juny. L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la Regidoria de Cultura, es farà càrrec del finançament total del mateix.
Quatre professors i professores de l’Escola de Música JMG es desplaçaran cada setmana al Centre Sociocultural i al col·legi d’ “El Pilar” per impartir classes d’Estimulació Musical als alumnes més menuts i Introducció al Llenguatge Musical i classes col·lectives de Percussió als més majors. Les classes són gratuïtes i estan obertes a tots els xiquets i joves del barri.
Aquest projecte naix amb l’objectiu d’apropar la cultura musical als diferents barris del poble, així com d’establir llaços d’unió entre les diferents cultures i classes socials que conviuen a la nostra ciutat.