Societat Musical algemesi josep moreno gans fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesiEl pròxim curs, com a novetat, s’enceta una línea gratuïta de Jardí Musical dirigida a xiquets i xiquetes de 3 i 4 anys on els més menuts podran donar les seues primeres petjades al món de la música.

Ja està oberta la matrícula de per al curs 2018/2019 que es pot fer de forma ràpida, fàcil i gratuïta des de la pàgina web:

http://www.societatmusicalalgemesi.com/matricula

També es pot realitzar de forma totalment gratuïta a la Secretaria de la Societat Musical d’Algemesí.

Aquest pròxim curs, com a novetat, s’enceta una línea gratuïta de Jardí Musical dirigida a xiquets i xiquetes de 3 i 4 anys on els més menuts podran donar les seues primeres petjades al món de la música.
A més, la Societat segueix amb el compromís de facilitar l’educació musical oferint gran quantitat d’avantatges:

  • No es paguen taxes de matrícula.
  • Els membres d’un mateix nucli familiar gaudeixen de reduccions en les quotes mensuals, del 25% pel segon membre i del 50% pel tercer i successius.
  • Possibilitat de sol•licitar les beques que l’entitat financera Bankia ofereix a les Escoles de Música de la FSMCV com la nostra.
  • La Societat Musical cedeix l’instrument musical a l’alumne/a de manera totalment gratuïta.
  • Les classes d’instrument de fagot, trombó, trompa, tuba i bombardí són gratuïtes el primer curs i compten amb una reducció del 50% del preu per als cursos posteriors.