festival de bandes algemesí societat musical d'algemesí la veu d'algemesí

Panoràmica de la plaça Major. SALUT NAVAL


Aquest any comptarem amb les interpretacions de la Banda Simfònica de la Societat Unió Musical de Catarroja i la Banda Simfònica d’Algemesí en un concert que tindrà lloc el pròxim dissabte 17 de juny a les 20.00 hores a la plaça Major.
La Societat Musical d’Algemesí torna a escollir l’immillorable escenari que ens brinda la plaça Major del nostre poble per a oferir un festival que començarà uns minuts abans del concert amb la desfilada de les dues bandes des de la plaça del Mercat.
En aquesta ocasió, l’encarregada d’encetar el concert serà la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Algemesí. L’agrupació local, dirigida per Alberto Ferrer, ens oferirà un programa d’allò més variat. Obriran el concert amb el pasdoble simfònic Las Arenas de Manuel Morales, a continuació podrem escoltar el poema simfònic Dia de Pasqua en Catarroja de José Manuel Izquierdo i per tancar aquesta primera part gaudirem amb una bona dosi de música americana de la mà de la First Suite d’Alfred Reed.
Seguidament, després d’un breu descans, serà el torn de la Banda Simfònica de la Societat Unió Musical de Catarroja, la qual dirigida pel mestre Miguel Ángel Navarro interpretarà un interessant programa. En primer lloc escoltarem el pasdoble Andrés Contrabandista del jove compositor de Novelda Óscar Navarro. Després escoltarem l’obertura simfònica per a banda Fuegos del Alma, del paiportí Ferrer Ferran i per tancar el concert la banda convidada interpretarà Bonaparte, una espectacular obra descriptiva de Otto M. Schwarz, que reflecteix la vida de l’històric personatge Napoleó Bonaparte.