XXXVIII Festival de Bandes Algemesí Unió Musical de Carlet Beatriz Fernández Ferrer Ferran alberto ferrer la veu d'algemesíAquest any es comptarà amb les interpretacions de la Banda Simfònica de la Unió Musical de Carlet i la Banda Simfònica local en un concert que tindrà lloc el pròxim 25 de juny a les 20.00 hores a la plaça Major.
La Banda Simfònica d’Algemesí torna a escollir l’immillorable escenari que ens brinda la plaça Major d’Algemesí per a oferir un concert que de segur no deixarà indiferent a tots aquells que s’acosten a escoltar-lo.
El festival començarà uns minuts abans del concert amb la desfilada de les dues bandes des de la plaça del Mercat fins a la plaça Major. L’encarregada d’encetar el concert serà la Banda Simfònica de la Unió Musical de Carlet, agrupació que va guanyar fa només unes setmanes el primer premi de la primera secció del Certamen Provincial de Bandes de Música de València. Dirigits per Beatriz Fernández,els músics de Carlet oferiran un programa íntegre de música de compositors valencians. Obriran el concert amb el pasdoble de Ferrer Ferran Roberto Forés, a continuació es podrà escoltar l’obra Sicania del compositor de Cullera Rafael Talens i per tancar aquesta primera part es gaudirà amb la rapsòdia espanyola Maestro Lino, de Ferrer Ferran.
Seguidament, després d’un breu descans, serà el torn de la Banda algemesinenca, la qual dirigida pel mestre Alberto Ferrer interpretarà un interessant programa. En primer lloc s’escoltà el pasdoble Juan Reus del compositor valencià Francisco Zacarés. Després, Cap Kennedy de Serge Lancen, on es presenciarà l’enlairament d’una nau espacial i es gaudirà junt amb la tripulació del seu viatge per l’espai. A continuació aterraran en Mart, on el públic escoltarà la versió que l’important compositor anglés Gustav Holst va realitzar al voltant d’aquest astre i per rematar el concert els assitents es traslladaran a Júpiter, on la majestuosa composició de Holst farà apropar-se al planeta més gran del nostre sistema solar.