societat musical d'algemesi-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíLa banda de la Unió Musical «Lira Realense» i la Banda Simfònica d’Algemesí compartiren escenari el passat diumenge 17 de juny a les 19.00h en la 40ª edició d’aquest festival musical. El concert va tindre lloc a una Plaça Major d’Algemesí plena de públic que va vindre a gaudir de la música i del bon oratge. Aquest acte s’emmarcà en el programa “600×600” amb motiu del 600 aniversari de la fundació de la Generalitat Valenciana.

Els músics de la banda de Real, dirigits pel seu director Cornelio Gómez, interpretaren el pasdoble “Claudia Villodre” del compositor Hugo Chinesta, “Una nit d’albaes” de Salvador Giner i les quatre danses zingares “Puszta”, de Jan Van Der Roost.

En la segona part, els músics algemesinencs i el seu director Alberto Ferrer oferiren als assistents el pasdoble “Musical Apolo” de l’alcoià Amando Blanquer Ponsoda, “Porgy and Bess” de George Gershwin, i tancaren el concert amb “Suite of Old American Dances” de Robert Russell Bennett.