Malgrat quedar dos “cadafals” per a rematar la totalitat de la plaça de bous, la subhasta va acabar amb un remat final de 437.700 euros, 25.900 més que l’any passat.

LVA.-  Ahir 25 de març, va tornar a celebrar-se la tradicional subhasta de “cadafals” en la Plaça Major d’Algemesí. En primera ronda van quedar per assignar tres dels 29 llocs, i es va procedir a efectuar una segona subhasta incrementant el preu de les alces en un 30%, tal i conforme registren els estatuts. En esta ocasió, una de les penyes que s’havien quedat sense lloc es va adjudicar un “cadafal”, quedant-se definitivament dos sense interessats.

El remat de la subhasta va ser superior en 25.900 euros al de l’any passat, quedant establit en 437.700 euros, una recaptació que constitueix el pressupost per a la organització de la fira taurina i que queda lluny de l’època d’esplendor econòmica, quan en 2007 va ser de 826.850 euros.

Ara la Comissió Taurina haurà de decidir si s’encarrega del muntatge dels dos llocs que han quedat sense postor o si existeix la possibilitat de negociar algun tipus d’adjudicació, una cosa que es dilucidarà en breu, així com la designació de president i vicepresidents de la Comissió, de les dates triades per a la celebració de la Setmana de Bous 2023 i del possible disseny que els festejos puguen tindre.