la veu d'algemesi 50 edicio carlos bueno moises castell

Portada de l’edició número 50 de La Veu d’Algemesí.


Amb l’exemplar de La Veu d’Algemesí que rebran als seus domicilis durant esta setmana es compleixen 50 edicions publicades en paper. Des que a l’octubre de 2011 isquera el nostre primer exemplar, el periòdic ha anat creixent en interès fins a convertir-se en un referent de la informació local. Notícies, reportatges i entrevistes als personatges més diversos d’Algemesí han copat les nostres pàgines que ara, a més, es poden veure en la Web, en Facebook i en Twitter.
Amb el periòdic que vostè tindrà a les seues mans La Veu d’Algemesí complirà 50 números editats. Quan al setembre de 2011 va eixir al carrer el número zero d’esta publicació, ningú sabia quant podia durar una empresa que semblava tindre difícil pervivència. La creixent crisi econòmica que ens assotava -i que segueix incomodant- era un handicap temible que, afortunadament, no va aconseguir fer sotsobrar el projecte que els cosins Moisés Castell i Vicent Castell van posar en marxa. Va haver temps difícils, per descomptat, als quals ens vam sobreposar amb molt de treball, una gran dosi d’il·lusió i, sobretot, gràcies al suport de molts comerços i empreses locals que van confiar en La Veu d’Algemesí com a vehicle publicitari.
En 2014 Carlos Bueno va prendre el relleu que va deixar Vicent per a seguir, al costat de Moisés, dirigint un periòdic que ens obstinarem en millorar dia a dia. Renovarem la capçalera i vam posar especial atenció en la redacció. Ampliarem la gamma d’anuncis i les tarifes per a adaptar-nos a totes les possibilitats. Ens preocuparem de reconèixer a les entitats, artistes i esportistes més significatius de la nostra ciutat. I portàrem la informació local fins a les seues cases de la forma més independent possible, encara que és evident que mai plou a gust de tots.
Ens enorgulleix haver donat la possibilitat d’escriure a nous valors algemesinencs, comptar amb un grup de col·laboradors extraordinaris i amb tots ells haver sigut capaços de créixer en temps difícils. Ara, a més dels 11.000 exemplars mensuals que es reparteixen en paper, tenim pàgina web, Facebook i Twitter, i tot li ho deguem a vostès. Gràcies.