cecopi riu xuquer magre confederacio hidrografica del xuquer bellus la veu d'algemesí moises castell

Tècnics municipals, responsables polítics i membres de la policia local pendents de les informacions que anaven rebent. MOISÉS CASTELL


La Veu d’Algemesí assistí, captant el testimoni gràfic la nit del dilluns, a la constitució del Centre de Coordinació Operativa Integrada (CECOPI), orgue superior de gestió d`emergències, que es va constituir d`acord amb l`establert davant una situació d`emergència històrica que no es produïa des de feia 30 anys.
A banda del propi consistori municipal, delegació de Govern a València o Diputació, acudiren representants d`altres municipis en risc de patir les conseqüències de la crescuda i possible desbordament del Xúquer. Tanmateix la documentació gràfica recopilada per La Veu d`Algemesí arreplega també la presència, de policies locals, autonòmics, nacionals, guàrdia civil, tècnics municipals així com Creu Roja, pràcticament totes les forces i cossos de seguretat i emergència de la comunitat valenciana es reuniren al saló de plens de l’Ajuntament d’Algemesí per coordinar les accions que es durien a terme en cas de desbordament.
Les imatges captades es produïren instants després de finalitzar la constitució.
.