nits de música a la xopera Babalú Swing Band, Nes i la Chamana  la veu d'algemesíBabalú Swing Band, Nes i la Chamana actuaran en l’espai natural d’Algemesí.
La segona edició de “Nits de música a la Xopera” tindrà lloc els dies 14, 21 i 28 de juliol amb les actuacions de Babalú Swing Band, Nes i la Chamana respectivament. Un cartell que va del jazz al blues passant per un espectacle musical i teatral que recrea la vida i música de la mexicana Chavela Vargas. Tots els concerts tindran lloc en la zona recreativa de la Xopera a les 22.30 hores.
El gestor cultural, Josep Enric Estrela; el director del festival, Josep Maravilla, i el regidor de Cultura, Pere Blanco, han presentat un festival que té continuïtat després de l’èxit artístic i de públic del passat any. Maravilla ha destacat la qualitat i el nivell musical de les formacions participants, mentre que el regidor de Cultura, Pere Blanco, ha valorat el resultat d’harmonitzar música de qualitat amb un entorn natural com la Xopera “L’any passat va ser un èxit amb actuacions que la gent va poder gaudir i per eixe motiu enguany hem tornat a portar endavant esta iniciativa. L’espai de la Xopera és un lloc immillorable per a realitzar concerts els divendres de nit del mes de juliol”, afirma Pere Blanco.
El primer dels concerts tindrà lloc el divendres 14 de juliol. La Babalú Swing Band acostarà el jazz americà dels anys 30 amb la figura d’un crooner que lidera la banda al costat de destacats músics independents de Sedajazz. La banda fa seues conegudes composicions clàssiques com “Fly me to the moon”, així com altres de Sinatra, Queen o Rihanna.
El grup Nes es presenta el dia 21 de juliol a Algemesí com una veu, una energia i la comunió entre tres músics. Nes difumina les fronteres entre estils i idiomes per a donar llum a unes cançons plenes d’ànima que alternen intimitat, lirisme o explosió. La veu del seu solista permet difuminar fronteres i passar del jazz al swing, el soul o la cançó francesa.
Finalment el 27 de juliol l’espectacle musical La Chamana permetrà descobrir les cançons i la vida de la mexicana Chavela Vargas. L’autora del cartell anunciador i el logotip del festival és obra de la dissenyadora Carmen Girbés.