premis estudiants-cicles formatiu-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíL’Ajuntament d’Algemesí ha concedit els premis extraordinaris de batxillerat i cicles formatius als alumnes amb millor expedient acadèmic. Es tracte de deu estudiants que han destacat en els instituts i col·legis de la ciutat. El premi consisteix en un ordinador portàtil i un diploma de reconeixement.

En batxillerat els premiats són Alejandro Girbés Borrás, Albert Carrión Ferragut, Óscar Borrás Llopis i Estela Muñoz Vargas del col·legi Nuestra Señora de la Salud-Maristes, i Sofía Osca Adam de l’IES Bernat Guinovart.

En cicles formatius el premi ha sigut per a Josep Guaita Arroyo, Noemí Llobell Rosell, Clara Manrique Salmerón i Samira Medjaheri de l’IES Bernat Guinovart, i Andrés Gay Pau de l’IES Sant Vicent Ferrer.

El jurat estava format per l’alcaldessa Marta Trenzano, la regidora d’Educació, Fina Machí; la directora de l’IES Sant Vicent Ferrer, María José Viñoles; el director de l’IES Bernat Guinovart, Juan Francisco del Amor; Francisco José Pereda, director del Col·legi Nuestra Señora de la Salud-Maristes. La tècnica d’educació, Inma Trull, actuà com a secretària.