jardins ajutnament d'algemesíL’Ajuntament d’Algemesí contractarà cinc peons de jardineria durant tres mesos per a dur a terme el projecte de treballs d’hivern en parcs i zones verdes de la ciutat. El termini per a presentar sol·licituds és el 30 de novembre.
Entre els requisits es troba tenir experiència de sis mesos en empreses de jardineria, vivers o cultius agrícoles o bé, formació professional o de nivell superior de la família agrària, tenir el carnet de manipulador de plaguicides nivell bàsic.
Para més informació de la convocatòria es pot acudir a la seu de l’Agència de Desenvolupament d’Algemesí (plaça d’Argentina, 1) o en la web http://www.algemesi.és/va/page/programa-municipal-contractacio-2016.
Els treballs consistiran en plantació d’arbres, arbustos i flor de temporada, poda de formació de noves plantacions, poda de manteniment i sanejament d’arbrat i arbustos, retirada de fulles, branques i planta morta que embruten o desllueixen les diferents superfícies, manteniment de les àrees de brossa i sistemes de reg, control integral de matolls, eliminació de branques perilloses, en mal estat i de fruits no desitjables, així com el control integral de plagues.
El regidor de Treball, Marc Vendrell, ha assenyalat que amb aquest programa, que té una inversió de prop de 21.000 euros, “volem reforçar els treballs de jardineria d’hivern en els parcs de la ciutat, al mateix temps que el consistori ofereix una alternativa de treball temporal per a cinc persones”.