premis us i dignificacio valencia fotoagencia valencia fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesí

Premiats per l’ús i dignificació del valencià. LVA


Els guardonats reben 500 euros, diploma acreditatiu i un segell de garantia.
L’Ajuntament d’Algemesí ha concedit els premis d’ús i dignificació del valencià a Ordàs Veterinaris, Fisioteràpia La Trobada i Inforatge. Es tracta d’uns premis que concedeix el consistori a empreses de la ciutat per l’ús del valencià en el seu treball diari i que enguany arriba a la seua XX edició. Els guardonats reben 500 euros, un diploma acreditatiu i un segell de garantia.
El premi per a empreses consolidades ha sigut para Ordàs Veterinaris perquè en les seues noves instal·lacions ha retolat cadascun dels espais en valencià i també la cartelleria interior. A més, en la retolació externa ha afegit un lluminós d’avisos en valencià.
En l’apartat d’ús del valencià en les noves tecnologies per a empreses que el seu objectiu no és la comunicació, el premi ha sigut per a Fisioteràpia La Trobada perquè utilitza les diverses finestres que li ofereixen les xarxes socials per a comunicar-se amb els pacients i qualsevol persona interessada, a més del bon ús del valencià en la seua pàgina web.
El premi per a l’ús en noves tecnologies per a empreses de comunicació ha sigut per a Inforatge, perquè fa arribar la informació meteorològica diàriament a un elevat nombre de receptors. A més de la previsió de l’oratge en l’àmbit de tot el territori valencià, inclou articles de divulgació, informes i consultes personalitzades. A través de xarxes socials i llistes de distribució arriba a molts usuaris en valencià.
El jurat d’aquesta edició dels premis ha estat format per l’alcaldessa Marta Trenzano; la regidora de Comerç, Palma Egido; la tècnica de l’Agència per al Desenvolupament d’Algemesí, Carme Ferrís; el tècnic de Cultura. Josep Enric Estrela, i la tècnica de Normalització Lingüística, Fina Girbés.