portal transparència ajuntament d'algemesí la  veu  d'algemesiL’Ajuntament d’Algemesí ha publicat el portal de la transparència al que es pot accedir des del domini electrònic transparencia.algemesi.es. La nova web permetrà al consistori algemesinense complir amb els paràmetres de transparència marcats per les normatives estatal i autonòmica.
Fins ara la pàgina web municipal compta amb un apartat de transparència on es publiquen els processos administratius tant per a contractes mercantils com a processos de selecció de personal, les retribucions dels regidors i els períodes de pagament als proveïdors entre altres aspectes.
Tota aquesta informació s’actualitzarà ara en el nou portal de la transparència en la qual han treballat diversos tècnics municipals en les últimes setmanes. De fet, cada departament municipal serà responsable de gestionar la seua àrea en el nou portal de la transparència.
El portal de la transparència oferirà informació sobre l’administració municipal, l’equip de govern, normes jurídiques i econòmiques municipals, pressupostos municipals, gestió urbanística i altres apartats que es crearan i s’inclouran pròximament.
L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha manifestat que és “una de les prioritats d’aquesta legislatura arrancar el portal de la transparència, un dels pilars fonamentals per a acostar la gestió municipal i el bon govern als ciutadans”.

Font: algemesi.net