carril bici algemesí pau montalvá la veu d'algemesíLa prioritat dels vianants i de les bicicletes canviarà la mobilitat d’Algemesí per tal de recuperar els carrers per a les persones.

L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la regidoria de Medi Ambient i Urbanisme han ficat en marxa les noves polítiques de mobilitat prioritzant als vianants i a les bicicletes. La rehabilitació d’algunes zones que ja disposaven de carril bici ha suposat una inversió per a millorar aquests punts i poder donar prioritat a les bicicletes en la ciutat d’Algemesí.

Al parc Salvador Castell s’ha marcat la senyalització vertical del carril bici, a l’avinguda de la Generalitat s’iniciarà la recuperació d’aquest carril i a la rampa que puja al col·legi Maristes s’ha prohibit aparcar. Totes aquestes mesures s’han implantat per tal de seguir les polítiques en les quals les bicicletes i els vianants són els protagonistes.

Pau Montalvà, regidor de Medi Ambient i Urbanisme de l’Ajuntament d’Algemesí, assegura que “volem facilitar la incorporació de les bicicletes i dels vianants a la via de circulació, per això amb aquestes polítiques els donem prioritat a la vegada que seguretat”.

Font: algemesi.net