neteja carrers esteve barbera esteve la veu d'algemesiL’Ajuntament d’Algemesí i l’empresa concessionària de la neteja viària, Esteve Barberá Esteve, han arribat a un acord per a portar a terme una neteja a fons dels carrers de la ciutat. Es tracta d’una campanya per a millorar la higiene dels vies públiques. Aquests treballs realitzaran per la nit per a no entorpir la circulació en la ciutat.
Cada mes es durà a terme una sèrie de carrers, amb la finalitat d’eliminar tots els residus que no desapareixen amb la neteja diària rutinària. Es tracta d’aprofundir en l’eliminació de les taques negres dels greixos dels cotxes, així com altres residus que requereixen una major dedicació.
En els carrers on hi haja vehicles aparcats s’avisarà amb la suficient antelació perquè la via pública est sense vehicles. En aquest cas no es podrà aparcar durant tota la nit. Per a açò s’informarà tant als veïns de forma individual com amb senyals d’advertiment dins del termini i en la forma escaient.
La prova s’ha dut a terme en el carrer Molí, per tractar-se d’una via en la qual està prohibit aparcar, i els resultats conviden a iniciar aquesta campanya de neteja intensa dels carrers de la ciutat.
El regidor de Serveis Municipals, Antonio García, ha destacat la necessitat d’aprofundir en la neteja dels carrers, encara que ha assenyalat que “l’Ajuntament intensificarà el treball de neteja, però només la neteja no és suficient fa falta un compromís ciutadà per a no embrutar i entre tots aconseguir una ciutat més neta i habitable”.
Font:algemesi.net