centre jaume I la veu d'algemesíL’Ajuntament d’Algemesí ha aprovat, per unanimitat, la destinació del romanent de tresoreria de 840.000 euros al tancament del pressupost de 2016. La major inversió es farà en la reforma del Centre Cultural Jaume I al que s’han destinat 400.000 euros. Per volum d’inversió li segueix la renovació de la gespa artificial del camp de futbol del Poliesportiu Municipal Joan Girbés on s’han pressupostat 130.000 euros.
Altres inversions que es duran a terme amb aquest superàvit del pressupost de l’any passat són diverses obres en centres escolars, millores en l’avinguda de Bernat Guinovart, el monument que recordarà als morts en l’accident aeri d’Eivissa, la rehabilitació del trinquet del poliesportiu i la rehabilitació de la seu de l’associació Adisalge.
Juntament amb la destinació d’aquest romanent de la tresoreria municipal s’ha acordat un expedient de modificació de crèdits mitjançant el qual es dota una partida pressupostària per a redactar el projecte de rehabilitació de la piscina descoberta i el projecte de construcció d’una nova casa de la música.
L’Ajuntament destinarà l’aportació extraordinària de 123.000 euros de la Diputació de València que serviran, entre altres coses, per a la rehabilitació d’habitatges socials.
L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha destacat el consens al que s’ha arribat per a dur a terme aquestes inversions dins de les limitacions de l’actual legislació. “Agrair el diàleg, consens i les aportacions del Partit Popular i Més Algemesí per a dur a terme aquestes importants inversions per a la ciutat”, assegura Trenzano.