conveni creu roja, ajuntament algemesi, asensio garcía, pere blancoPrestar serveis de prevenció i primera assistència, així com lluitar contra la pobresa són els objectius del conveni que han subscrit l’Ajuntament d’Algemesí i la delegació en Algemesí de Creu Roja. Es tracta de mantenir viu un conveni que es manté entre les dos entitats i que ha sigut qualificat com a positiu per les dos parts.
Algunes de les activitats que s’han dut a terme des de principi d’any són la prevenció en la cavalcada de Reis Mags o la XVI Lliga d’Hivern Scooter. A partir d’aquest mes de març, moltes seran les actuacions de la Creu Roja en distints actes com tots aquells que tinguen lloc a les festes de falles de la ciutat o en esdeveniments esportius com el dia de la bicicleta o la volta a peu familiar, que tindran lloc en abril. En total 37 actuacions en els diferents actes que tenen lloc a Algemesí al llarg de l’any. L’Ajuntament abonarà per estos serveis una subvenció de 26.000 euros.
La delegada de Creu Roja en Algemesí, Asunción García, ha destacat “la confiança que ha dipositat l’Ajuntament en nosaltres per a la prevenció dels actes de la ciutat. Tenim una llarga experiència i un bon clima d’enteniment entre les dos institucions”.
Per la seua banda, el primer tinent d’alcalde, Pere Blanco, ha assenyalat que “durant molts anys ha existit col·laboració i continuarem amb este conveni. Ara l’hem actualitzat per a que Creu Roja estiga present en els actes on cal la seua presència i que es tinga l’assistència necessària en els esdeveniments que ho requereixen”.
Font: Algemesí