carrer cervantes obres ajuntament algemesi L’empresa constructora ha previst minimitzar les molèsties i obrirà un oficina d’atenció d’incidències per les obres.
Les obres per a completar la reforma del carrer Cervantes està previst que comencen el dimarts 13 de juny i que es desenvolupen al llarg d’aquest estiu. Està previst que la duració de les obres no supere el mes d’octubre.
Les obres consistiran en la substitució del clavegueram i pavimentació del carrer Cervantes. Es tracta de la segona fase que es farà en el tram que va del carrer Lepanto al carrer València. L’inici de les obre està previst per al dia 13 de juny i que finalitzen en el mes d’octubre. S’han adjudicat a l’empresa Pavasal per 204.261 euros.
La renovació de la xarxa de clavegueram és necessària pel seu deteriorament i la necessitat de mantenir un correcte sanejament. Pel que fa a la superfície es continuarà mantenint el paviment de pedra natural en les zones laterals de la calçada i incorporar asfalt amb millors prestacions acústiques a la part central. Al mateix temps es milloraran els passos de vianants.
“Una de les preocupacions és minimitzar les molèsties als veïns, per la qual cosa s’ha fet un estudi per avançar les obres i evitar al màxim el tall de carrers i la dificultat per accedir als pàrquings de la zona”, assegura el regidor d’Urbansime, Pau Montalvà.
L’empresa encarregada de les obres mantindrà oberta una oficina d’atenció d’incidències mentre dure el procés de renovació i millora del carrer Cervantes entre els carrers Lepanto i València. També hi haurà comunicacions als garatges i comerços afectats on s’indicarà que poden o no poden accedir.