El romanent de tresoreria del pressupost de 2018 servirà per a dur a terme un nou pla d’inversions per valor de 536.000 euros. La totalitat d’aquesta quantia servirà per a millorar els carrers de la ciutat, encara que també s’actuarà en diverses instal·lacions.

museu de la festa algemesiLVA.-  La major part d’aquest pla d’inversions, 213.000 euros, s’utilitzarà a millorar els carrers de la ciutat i la seua accessibilitat, mentre que per als canvis de les llums led que ja han complit el seu període d’ús eficient s’han reservat 50.000 euros que s’afigen als 50.000 euros que ja s’han invertit en el primer semestre de l’any amb aquest finalitat.

L’adequació del Museu de la Festa serà la segona partida d’inversions més important d’aquest pla d’actuacions municipal. En l’edifici del Convent de Sant Vicent, que data del segle XVII, es durà a terme una sèrie de millores per a adequar l’edifici al seu ús actual. 

En altres treballs de millora d’instal·lacions de la ciutat s’invertiran quanties més baixes. En la finalització del skatepark s’utilitzaran 46.000 euros, mentre que al parc de calistènia s’invertiran 30.000 euros.

Altres inversions es duran a terme en millores en col·legis públics i les escoles infantils municipals, així com les instal·lacions per a millorar el pàrquing de camions del polígon de Cotes.