rotonda POLIGONO ALGEMESI-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíL’Ajuntament d’Algemesí ha dut a terme les obres contemplades dins del pla d’ajudes a la millora de polígons industrials de l’Institut Valencià de Competitivitat Econòmica, IVACE, de la Conselleria d’Economia Sostenible i Sectors Productius.

Les obres i equipaments que s’han realitzat són l’adequació i millora de l’avinguda del Ferrocarril en el polígon Nucli Urbà, la instal·lació de sostenidors de contenidors en els polígons de Xara i Nucli Urbà, la renovació de l’enllumenat dels polígons de Cotes i Nucli Urbà i la instal·lació de càmeres de vídeo vigilància en el polígon de Xara.

El treball en l’avinguda del Ferrocarril ha consistit a arreglar la zona que presentava un mal estat, asfaltat, marcar passos de vianants i construir passos per a minusvàlids. També s’ha dut a terme una rotonda per a distribuir el trànsit cap a l’avinguda de Carlet, carretera de Guadassuar i pàrquing d’Adif.

En el polígon de Xara s’han instal·lat 15 càmeres de vídeo vigilància connectades un servidor i controlades per la Policia Local per a millorar la seguretat. En aquest mateix servidor municipal es guardaran les imatges de les càmeres de vídeo vigilància del polígon de Cotes.

Al llarg d’aquestes setmanes s’han substituït totes les lluminàries antigues dels polígons de Xara i Cotes per a instal·lar la més moderna tecnologia led, que incorpora l’avantatge d’un menor consum. També s’han instal·lat estructures metàl·liques al voltant dels contenidors per a evitar que siguen desplaçats pels efectes del vent.

Amb tot això, l’Ajuntament d’Algemesí ha complit el repte i ha dut a terme les obres previstes en el temps marcat per la conselleria. Ara començaran els projectes per a iniciar les millores previstes per a 2019. La ciutat rebrà una subvenció de 638.000 euros.

La regidora d’Indústria, Palma Egido, ha assenyalat «no es podia deixar passar l’oportunitat d’aconseguir una subvenció imprescindible per a modernitzar els polígons industrials d’Algemesí, perquè guanyen en competitivitat i ser atractius perquè noves empreses vengen a instal·lar-se a la nostra ciutat”.

L’alcaldessa, Marta Trenzano, ha destacat la col·laboració de les entitats de gestió dels polígons i l’impuls de l’Agrupació d’Empresaris, Empal, per a elaborar el projecte i detectar les necessitats, així com el treball dels funcionaris municipals que s’han implicat a fons per a complir tots els terminis.