Els Reis Mags recorreran els carrers d’Algemesí en vehicles descapotables, però sense detindre’s.

reisa mags algemesi cavalcadaLVA.-  Enguany, la festa de reis patirà canvis a causa de les circumstàncies de la pandèmia. Les motos de la Policia Local obriran pas als tres vehicles descapotables que usaran els Reis Mags per a recórrer els carrers d’Algemesí el pròxim 5 de gener. Enguany les seues majestats no poden permetre’s una cavalcada convencional perquè la salut dels xiquets i els seus pares està per damunt de tot. Cal evitar les aglomeracions.

L’alcaldessa rebrà als Reis Mags en nom de tots els veïns de la ciutat. Les seues majestats també tenen previst una visita a la Basílica de Sant Jaume Apòstol per a veure a la Mare de Déu de la Salut. Entre totes les cartes que els menors hagen depositat en les bústies de Papa Noel i els Reis Mags es farà sorteig de deu càmeres de fotos instantànies. També entraran en el sorteig les cartes que arriben al correu electrònic habilitat a aquest efecte residorient@algemesi.net La fallera major infantil oferirà la seua mà innocent per a garantir la fiabilitat del sorteig.

Els xiquets podran seguir per Berca Televisió els actes institucionals de Melchor, Gaspar i Baltasar: la recepció de l’alcaldessa, la visita a la basílica i el sorteig. Les seues majestats recorreran els carrers dels barris del Carrascalet i El Raval a mitjan matí. Havent dinat i complir les seues obligacions oficials, uns focs artificials anunciaran el passeig motoritzat dels Reis Mags per tots els carrers d’Algemesí. Enguany no podran detindre’s a xarrar amb els xiquets. Al llarg de la setmana de reis, els xiquets i xiquetes d’entre 1 i 9 anys hauran d’estar atents a les seues bústies.

Targeta Activa i concurs de balcons

Al llarg dels mesos de novembre i desembre s’ha dut a terme la campanya d’animació comercial Targeta Activa Algemesí. En total s’han emés 4.000 targetes de 40 euros, de les quals 20 euros els paga el veí i 20 euros l’ajuntament. Amb això s’han injectat 160.000 euros per a gastar al desembre i gener en els comerços de la ciutat adherits a la campanya.

A més de les llums i decoració nadalenca en els espais més comercials de la ciutat, l’ajuntament ha organitzat el primer concurs de decoració balcons nadalencs amb cinc premis en targetes Activa de 100 euros cadascuna d’elles.