L’Ajuntament d’Algemesí ha portat a terme quatre tractaments contra focus de mosquits, mosquit tigre i moca negra detectats en diversos espais del terme municipal al llarg del mes de juny. S’han realitzat actuacions en diverses zones de la ciutat.

LVA.-  Al llarg de la primera setmana de juliol està previst que es reprenguen actuacions contra estos insectes dins de la campanya contra els vectors del mosquit tigre i la mosca negra que du a terme l’empresa contractada pel Consorci de la Ribera. Es tracta de dos actuacions a Algemesí dirigits tant cap a la població d’insectes com al tractament larvicida habitual.

Des de l’Ajuntament es demana a la població que informe a través de la web www.lineaverdealgemesi.com (disponible també en App per a mòbils) de les zones on observen proliferació d’insectes o panderoles.

També des del consistori es recomana que es prenguen mesures domèstiques, com ara retirar objectes que puguen acumular aigua, evitar acumulacions d’aigua, buidar sovint els plats per a beguda d’animals domèstics, tancar depòsits o bidons d’aigua i fer un manteniment adequat de piscines, fonts i desaigües.