José Javier Sanchis confia en el treball dels tècnics municipals i demana celeritat en l’execució per a poder obrir la nova instal·lació en el mes de juliol.

LVA.-  L’alcalde d’Algemesí, Jose Javier Sanchis, i el regidor d’Esports, Juan Enrique Ribes, han visitat les obres de la piscina d’estiu que s’està construint al poliesportiu municipal per conéixer de primera mà l’estat de les obres. Els tècnics municipals han explicat tot el projecte i l’estat d’execució d’aquesta piscina així com dels equipaments que encara falten per instal·lar.

L’alcalde ha demanat tranquil·litat a la ciutadania i ha assegurat que l’equip de govern està disposat a obrir la instal·lació en el moment que estiga acabada. “Tot i que estem trobant inconvenients que no estaven previstos”, ha afegit.

Davant dels incompliments de l’empresa constructora pel que fa als terminis, el consistori pretén portar endavant mesures que comprometen l’empresa perquè l’obra estiga acabada els primers dies de juliol i no es descarta l’obertura d’un expedient sancionador per a evitar més retards i incompliments.

Sanchis ha demanat prudència en els terminis i ha ressaltat que des de l’equip de govern anem a treballar perquè la piscina puga estar oberta al juliol. “Falten encara molts detalls i parts de l’obra però confiem que amb l’esforç per totes les parts, en els pròxims dies la piscina puga estar operativa en pocs dies”.

Des del consistori està tot previst per poder donar servei en el moment que la piscina puga obrir les portes. Els diferents serveis de socorrisme, neteja, manteniment o quiosc ja estan adjudicats i les tarifes ja estan aprovades. En aquest aspecte, l’alcalde ha afirmat que són conscients de com podria afectar el retard a les empreses que ja tenen adjudicats serveis relacionats amb la piscina. A més ja es pensa en un ajust de la tarifa per a la temporada que ve. “Les tarifes ja estan posades per l’anterior equip de govern i per al pròxim estiu estudiarem com millorar les condicions per als algemesinencs”, ha assegurat el nou alcalde.