El centre tindrà una superfície d’uns 2.600 metres quadrats i oferirà al voltant de 70 places al ser un centre referent d’àmbit comarcal.

LVA.-  L’alcalde de la ciutat, José Javier Sanchis, i la regidora d’Educació, Carmina Gómez, han visitat les obres de construcció del nou Centre d’Educació Especial Alberto Tortajada que ha començat a construir-se al lloc on estava ubicat l’antic escorxador, al carrer Joan Fuster.

Els tècnics municipals, així com els responsables de l’empresa constructora, han explicat el projecte i quin és l’estat de les obres, que van començar fa poc més d’un mes.

El futur centre tindrà una superfície d’uns 2.600 metres quadrats en una única planta i oferirà al voltant de 70 places, 40 més que actualment, ja que passarà a ser un centre referent d’àmbit comarcal.

El centre compta amb una inversió de més de 5 milions d’euros i es troba dins del Pla Edificant. Es tracta d’una actuació molt reivindicada pel professorat i AMPA de l’actual CEE Alberto Tortajada.

L’alcalde, José Javier Sanchis, ha assegurat que hi ha una previsió d’execució de l’obra de quinze mesos, i que “tot i que cal ser prudent amb els terminis, confiem que es puguen complir”.

Sanchis ha destacat la tasca dels tècnics municipals en la supervisió de les obres i la bona sintonia amb l’empresa constructora.

“Esperem que aquest centre siga prompte una realitat perquè els xiquets d’Algemesí usuaris del CEE Alberto Tortajada puguen tindre un servei educatiu a l’altura de les seues necessitats”, ha indicat l’alcalde.

Per últim, tant l’alcalde com la regidora d’Educació han celebrat que aquesta obra estiga en marxa. “Celebrarem amb més alegria quan estiga en funcionament i els xiquets es traslladen”, ha afegit Sanchis.