L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha delegat les competències a regidors i regidores dels diversos partits amb representació a l’Ajuntament d’Algemesí. L’alcaldia es reserva les atribucions en matèria d’Hisenda.

ajuntament algemesi LVA.-  Pere Blanco ha sigut nomenat regidor de Cultura, Treball, Noves Tecnologies i Administració Electrònica i president del Consell de Cultura.

Antonio García portarà les delegacions d’Agricultura, Serveis Públics i la presidència del Consell d’Agricultura.

Palma Egido gestionarà les àrees de Promoció Econòmica i Mercat, Festes, Joventut, Parcs i Jardins i la presidència del Consell Econòmic i Social.

Teo Montalvà exercirà les delegacions de Personal, Seguretat Ciutadana, Política de Protecció Civil i Gestió d’Emergències i Cementeri.

Anna Girbés estarà al càrrec de les Polítiques Inclusives, la presidència del Consell de Polítiques Inclusives, Sanitat, OMIC i Jutjat de Pau.

Rafael Lluch es farà càrrec d’Esports, presidència del Consell d’Esports, Patimoni i Promoció del Valencià.

Fina Machí portarà les delegacions d’Educació, Igualtat, Cooperació i Solidaritat, així com la presidència dels consells escolar i de cooperació.

Elisa Lluch gestionarà Transició Ecològica i Mobilitat, Comunicació, Protocol i Agermanaments. Presidirà els consell municipals de Medi Ambient i el de Comunicació.

Ángel Ferrer tindrà les delegacions de Participació, Transparència, Govern Obert, Atenció Ciutadana i DIAL.

Edgar Bresó assumirà les competències d’Urbanisme i Turisme.